HELLENIC NEWS RADIO

Αρχική » ΑΡΘΡΑ » «Hχηρό παρών» έδωσαν χιλιάδες πολίτες χθες στη συγκέντρωση του «Παραιτηθείτε»

«Hχηρό παρών» έδωσαν χιλιάδες πολίτες χθες στη συγκέντρωση του «Παραιτηθείτε»


paraititheite1

Παρά τις δυσκολίες, τις αντιξοότητες αλλά και τον φόβο των επεισοδίων η χθεσινή συγκέντρωση «Παραιτηθείτε» κύλησε ομαλά και σε πολιτισμένα επίπεδα καθώς χιλιάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών βρέθηκαν στο Σύνταγμα και διαδήλωσαν έξω από το κτίριο της Βουλής.

«Τσίπρα go home», «Κλέφτες, παραιτηθείτε» και «Δεν σε θέλει ο λαός, πάρε τη χούντα σου και μπρος», ήταν μερικά από τα συνθήματα που ακούστηκαν, ενώ από τα μεγάφωνα ακούγονταν οι εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα, με τους διαδηλωτές να τις αποδοκιμάζουν.

paraititheite4

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης προκλήθηκε μικροένταση με αναρχικό διαδηλωτή να επιχειρεί να κάψει τη σημαία της ΕΕ, ωστόσο, άμεσα επενέβησαν οι συγκεντρωμένοι και τον απομάκρυναν.

paraititheite2

Σε ό,τι αφορά την παρουσία των πολιτικών, δεν ήταν πολλοί οι εν ενεργεία βουλευτές που βρέθηκαν στο Σύνταγμα. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν ο Αδωνις Γεωργιάδης- ο οποίος δεχόταν διαρκώς αιτήματα για selfies από τον κόσμο- και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης από τη ΝΔ, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος από το ΠΑΣΟΚ, ο Γρηγόρης Ψαριανός και ο Γιώργος Αμυράς από το Ποτάμι. Ακόμη, από τον χώρο της πολιτικής έδωσαν το παρών ο Θάνος Τζήμερος, ο Πέτρος Τατσόπουλος, ο Βασίλης Καπερνάρος και η Ζέτα Μακρή.

paraititheite3


Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.